מחשבות טורדניות לגביי "זיקה לדת" של נשים דתיות

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

29/01/2024 | 14:46 | מאת: י.ב

שלום ד"ר לויט כבר תקופה שיש לי "מחשבות טורדניות" לגביי נשים דתיות שאני רואה בכל מיני מקומות למשל בעבודה או במרכז מסחרי. נגיד אני רואה מישהי שעובדת בחנות ויש לי תחושת בטן שהיא דתייה אבל יש לי מחשבות טורדניות כמו:האם היא דתייה "ליבלית" או "שמרנית"?או לאיזה זרם של דת היא משתייכת?האם היא דתייה "אמיתית" או "מלאכותי"?את יודעת אני רואה כל מיני סוגיי נשים מעדות ומוצאים שונים.זה מאוד "מעסיק אותי" גן מבחינה מחשבתית. מה את חושבת על מחשבות טורדניות כאלה? תודה על תשובתך

שלום לך, השאלה היא, למה רמת הדתיות של מישהי חשובה או רלוונטית אליך? אם אתה מזהה את המחשבות כ"טפל" ולא כדבר שיכול להועיל לך בדרך כלשהי - מציעה להתעלם ולהמשיך הלאה, לא לעסוק בזה. בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית