טיפול בדיכאון, חרדות וocd

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

22/01/2024 | 16:51 | מאת: דור

אני סובל מדיכאון חרדות וocd. לקחתי בעבר ציפרלקס שהפסיק להשפיע כיום 200 מ"ג לוסטרל עם הטבה חלקית וריבוי תופעות לווי- כאבי ראש,עייפות והשמנה האם יש טעם לנסות לעבור לפריזמה?

היי דור, טיפול תרופתי הוא בבחינת "ניסוי וטעיה", כלומר לא ניתן לדעת איזו תרופה תשפיע על איזה אדם בצורה מיטבית, או בכלל. ייתכן מאוד שפסיכיאטר מסוים יציע לך לנסות תרופה זו, ופסיכיאטר אחר יציע תרופה אחרת מאותה הקבוצה, או מקבוצת תרופות אחרת. כלומר, אפשר לנסות - זה תלוי בעיקר בנכונות שלך ובפסיכיאטר שמטפל בך. בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית