פחד קשההההההה מאד מכדורים

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

20/01/2024 | 19:23 | מאת: נמרוד

אני מפחד שאצטרך כדורים ושלא אוכל להתמודד עם החרדה שלי והמחשבות ללא כדורים ואז שאני חושב על זה שאצטרך להיות תלוי בכדורים זה מכניס אותי עוד יותר לחרדה איומה!!!!!! זה קשור לזה שיש לי צורך בשליטה תמיד?

היי נמרוד, ככל הנראה כן, פחדים לא רציונליים בדרך כלל נובעים מצורך מוגזם בשליטה. לכן, המוח "צריך לחשוב" על הסכנה-כביכול כל הזמן, כדי להיות מוכן לכל דבר. בכל מקרה, נטילת תרופות היא בשליטתך - בחירה ולא חובה. שבוע טוב,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית