בבקשה עזרה אני מתחרפנתתתתתת

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

13/01/2024 | 18:48 | מאת: שחר

כשאני רואה בחורה יפה אז אני ממש יכולה להסתכל עליה וסוג של לקנא בה או לבחון אותה ממש ואז אני מרגישה לא בנוח שעשיתי את זה או לא מבינה למה אני נמשכת? אני לא יודעת !!!! מה קורה לי ולמה רק אני חושבת על זה . אני לא מחפשת אישור או לא מחפשת לעשות טקס אבל למה זה קורה האם אני נמשכת או שזה סתם בראש ?

היי שחר, אני לא יודעת אם את מודעת לזה - אבל השאלה שלך היא בדיוק זה, טקס ובקשת אישור. כשאת שואלת אם המחשבה נכונה או לא, זוהי בקשת אישור. אישורים הם למעשה טקסים. הם לא יועילו, ועשויים רק לגרום נזק. שבוע טוב,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית