שאלה שמעניינת אותי כבר הרבה זמן

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

13/01/2024 | 17:51 | מאת: רחלי

שבוע טוב שרון היקרה . שאלה- פחד מלהיות לסבית או פחד מהתלבטות לגבי הנטייה יכול לנבוע מחוסר בטחון או דימוי עצמי נמוך? כשאני רואה נשים יפות אני ממש מרגישה חוסר נוחות ויכולה לבהות ממש אבל לא בקטע מיני אלא בקטע של איזו יפה היא ואני רוצה גם או סוג של קנאה מה דעתך? תודה רבה עלייך ועל הזמן שלך. שבוע טוב

היי רחלי, את שואלת כאן שני דברים שונים - קנאה בבחורה יפה אינה קשורה ב-OCD. זה בהחלט יכול לנבוע מביטחון עצמי נמוך, ו/או מסטנדרטים בלתי אפשריים, כפי שמוצגים לנו באמצעי התקשורת. למחשבות טורדניות אין בד"כ קשר לביטחון עצמי. שבוע טוב,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית