טקס ששיגע אותי עד שעשיתי אותו

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

11/01/2024 | 13:35 | מאת: סובלת

דןוקא אני מאוד מתמידה אבל אני מרגישה מצפון בגלל אמא שלי שאני לא שוטפת כל יום ואז זה משגע את ההפרעה אתמול אמרתי שלא אזרוק את הזבל והיה עיתונים עם שתן ליד הדלת והמצפון לאמא שלי שאני לא עוזרת לה ולא זרקתי בסוף גרם לי לחשוב שנגעתי בעיתון כל שנייה ולכלכתי את הבגדים והיה צואה במקלחת בגלל המצפון ששטפו ולא אני עבר לי בראש שנגעתי בה כל שנייה ולכלכתי את הבגדים ושטפתי המון אני יודעת שניתן לי הוראות לזה ועבר לי בראש ששרון אמרה ככה וככה אבל בכל מקרה הרמתי את זה עם כפפות ונכשלתי הרמתי את הצואה זה הפריע לי יש אפשרות לחזור למסלול מחדש? ולא לקבל מצפון על להריל ולנקות?

היי סובלת, קודם כל, זה מצוין שאת מתמידה, אם את באמת עקבית, בסופו של דבר ייסורי המצפון יירדו, כי תתרגלי לשגרה שבה את שוטפת פחות. אני חושבת שאת יודעת את התשובה לשאלה שלך... שאלת אותי פעמים רבות בעבר את אותו הדבר לגבי דברים אחרים. שבת שלום,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית