אבחון של פסיכיאטרית ועדיין לא מאמין

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

08/01/2024 | 08:22 | מאת: אודיה

הפסיכיאטרית אבחנה אותי באוסידי והפרעת חרדה כללית אבל אני לא מאמין לה שזה מה שיש לי . אני חושב שהפחד שלי הוא אמיתי ואולי אני בהכחשה שאני גיי מה עושים שלא מאמינים לאף אחד?! הפסיכיאטרית טוענת שנהייתה לי הפרעה בגלל שלקחתי אטנט בתקופה לחוצה ושהגבתי לא טוב לתרופה . הייתכן ? אני לא פסיכולוג ולא למדתי את זה אז אשמח לדעת חכמים

היי אודיה, תרופות לקשב וריכוז אינן יכולות "לגרום" ל-OCD. הוא נוצר מתוך גורמים פסיכולוגיים וביולוגיים ארוכי טווח. עם זאת, הוא יכול להוות "טריגר", או זרז להתפרצות ההפרעה בזמן מסוים, כמו גורמים סביבתיים אחרים (מצבי לחץ וכו'). בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית