עצבות שיושבת לי על הלב ואינני יודע מהי הסיבה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

07/01/2024 | 06:43 | מאת: ליאם

מה עושים עם מועקה בלב וחוסר חשק? אני לא יודע למה אני ככה אני מפחד שלעולם לא אדע מה יש לי ומה יושב עליי. כשאגיע לטיפול וישאלו אותי מה מפריע לי א י לא אדע לענות אז איך יעלו על מה שיש לי? אני מת לשחרר ממני אבן מהלב אבל אני לא יודע מה יש לי מה חוסם אותי

היי ליאם, אני בטוחה שכאשר תגיע לטיפול, אם המטפל הוא טוב ומקצועי הוא יידע לשאול את השאלות הנכונות ולהבין אותך ואת בעייתך. ובכל מקרה - למה לא לנסות? בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית