לעבור טרנספורמציה אישית

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

06/01/2024 | 18:45 | מאת: יאיר

אני בשנות ה 40 לחיי ובשנים אני עובר קצת דברים ביזאריים אני נוקם/כועס על אנשים שמקללים/מתעלמים וכו' ומחזיר לאחרים כמו שקרה לי וזה כל יום !!!!! וזה מאוד מטריד אותי בראש וחוץ מזה אני הפכתי להיות פרסונה כעוס בכל דבר קטן שזה לא אף פעם ?

היי יאיר, כעס על אנשים ורצון לנקמה נובעים בדרך כלל מחשיבה נוקשה, כלומר המחשבה ש"חייב" להיות צדק בעולם, ושאחריותך היא לגרום לכך שיהיה צדק בסביבתך. אנשים שמקבלים את העובדה שהעולם לא הוגן לעיתים קרובות, עשויים לכעוס פחות. אם זה קורה לך יותר לאחרונה, ייתכן שעברת שינויים בחיים ו/או שהיו גורמי לחץ שגרמו לך להיות חסר סבלנות. בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית