בבקשה אי אפשר יןתרררררררר

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

06/01/2024 | 17:45 | מאת: שחר

היי שרון. אני הרבה זמן אצלך בפורום, כותבת וכותבת ולצערי שום דבר לא משתנה אצלי . לחלום על בן זוג ועל אם יהיה לי זה כבר בלתי אפשרי, לצאת עם חברות ולא לחשוב יותר מדי זה כבר הפך להיות בלתי אפשרי . איך מחזירים לעצמי את החיים ? איך אני מגלה על עצמי מי אני ומה אני ? איך מפסיקים לתת במה לחרדה ולמחשבה הטורדנית שיש לי ? אני מתחננת !!! אי אפשר לחיות ככה אני סה״כ בת 25 למה מגיע לי לסבול ככה בגלל פאקינג ספר מטומטם שנכנס לי לחיים! חוסר בדופמין וחוסר איזון הורמונלי יכול לגרום למחשבה טורדנית?? יש לי מחשבה וספק לגבי הזהות המינית שלי אני לא יודעת בכלל אם להגדיר מחשבה זה פשוט ספק וכמו אי נוחות סביב הנושא הזה.

היי שחר, לא משנה כמה הודעות תכתבי בפורום (ובהזדמנות זו אני ממש מבקשת ממך לא להציף אותו), זה לא מה שישנה את חייך, יכחיד את ההפרעה או יעזור לך למצוא זוגיות. אם כבר, השיתוף הבלתי פוסק רק נותן יותר במה למחשבות ולבעיות, ורק מעצים אותן. ממליצה לך בחום לפנות לטיפול CBT, יש הרבה יותר סיכוי שזה מה שיעשה עבורך את השינוי - אם תהיי מוכנה לכך ותשתפי פעולה, כמובן. שבוע טוב,

06/01/2024 | 19:23 | מאת: שחר

אני לא מציפה לך אותו. כותבת לך פעם בחודש גג אבל תודה

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית