הכל הפך להיות קשה מה זה יכול להיות

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

05/01/2024 | 13:44 | מאת: ניראל

אני סתם מדפדף בפייסבוק, בלי קשר לכלום לא חושב על כלום ואז שמתי לב שראיתי פוסט של גיי שמפרסם שהוא מחפש אהבה וזה הלחיץ אותי ונתן לי לחשוב שאולי אני בהכחשה גם ושאם אשחררר את האמונות המגבילות שלי אולי פתאום ארצה לנסות עם גבר ושאני צריך לגלות את זה- אבל לא מרגיש לי שאני זה המחשבות שלי למרות שהן מרגישות ככ אמיתיות. מה אני עושה עם מ שעבר לי בראש? לפעמים זה לא מרגיש כמו מחשבה אלא כמו קול פנימי שמחכה שאגלה אותו אשמח לתובנה או עזרה או נקודת מבט כי אי אפשר לחיות ככה שכל פוסט או כל מילה מעורר אצלי טריגר ופחד . העולם הפך להיות בלתי אפשרי עבורי כי אני כל דבר מחפש ובודק ואני לא יודו מה יש לי אני מצד אחד ממש רוצה זוגיות אבל בגלל המחשבות לא בא לי יותר כלום ממש כלום

היי ניראל, אין טעם לבדוק ולחפש כל דבר, זהו טקס שרק מחמיר את המחשבות. הדרך הכי טובה להתנהל איתן היא לנסות לחיות כרגיל, ולהתנהג כאילו הן לא קיימות - ואם יש קושי לעשות זאת, להיעזר בטיפול שידריך אותך כיצד. בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית