פחד ממעבר דירה ופתאום מלא שאלות וחרדות

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

05/01/2024 | 12:09 | מאת: רגינה

אני אמורה לעבור דירה לבד וממש עצוב לי ואני נכנסת לחרדות בגלל זה כי אני פתאום מתחילה לחשוב על בן זוג ועל כל מיני דברים ועל זה שאמא שלי תהיה לבד ואני ממש נכנסת לסטרס וחרדות בגלל זה. למה אני מגיבה ככה? המעבר ממש מלחיץ אותי ואני דואגת ממש ממש ופתאום יש לי מחשבות טורדניות כמו אולי אגלה על עצמי דברים כשאגור לבד או שלא יהיה לי בן זוג !!

היי רגינה, אם מעולם לא גרת לבד, זה טבעי שיהיו לך חששות מהשינוי. עם זאת, אין טעם להיכנס למחשבות היפותטיות על העתיד - את לא באמת יודעת מה יקרה, והמחשבות אינן עוזרות לך להתכונן לעתיד בצורה טובה יותר. רק כשתגיעי לגשר תוכלי לעבור אותו, ואת רוב הגשרים בחיים אנחנו עוברים די בהצלחה, או בכל מקרה טוב יותר ממה שדמיינו. שבוע טוב,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית