מיניות וחרדה ומחשבות ואי נוחות

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

04/01/2024 | 15:26 | מאת: סיגל מ.

קשה לי להיות בפתיחות . מה זה אומר? כשאני רואה למשל את אמא שלי ללא בגדים או את אחיות שלי אני כביכול הכי אמורה להרגיש בנוח אבל אני לא מרגישה בנוח ואני מרגישה אי נוחות ורתיעה וזה מעורר בי גועל ואפילו מחשבות לא רצויות לפעמים כמו פחד להימשך למרות שאני לא קשה לי שבחורות פתוחות לידי יתר על המידה או חשופות הן בלבוש והן בדיבור. בכללי מבחינת מין אני לא פתוחה ממה זה יכול לנבוע? גם שמחבקים אותי קשה לי לחבק בחזרה מאהבה וכדומה

היי סיגל, אם את כותבת את השאלה שלך בפורום הזה, כנראה שאת יודעת ממה זה נובע... את לא צריכה את ה"אישור" ממני. בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית