בבקשה תעני לי שרון 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

02/01/2024 | 21:50 | מאת: שחר

אם אני כל כך מוטרדת מנושא הנטייה מינית ולא מפסיקה לחשוב על זה אני אמורה לנסות עם נשים כדי להשתחרר מזה ??? נמאס לי מהחוסר ודאות ו המחשבות האלה

02/01/2024 | 22:44 | מאת: שחר

לא נעים לי שאת לא עונה לי בפורום🥹 אני במצוקה גדולה מאד ורוצה לדעת מה את חושבת!! מעבר לזה גם נהיה לי סוג של מחשבה מסוימת שאני אומרת ״למה שאלוהים יעשה אותי לסבית״ בכלל

היי שחר, כפי שכתבתי, אני נותנת עדיפות לשאלות שאינן שאלות אישור או שנשאלות פה פעמים רבות. נראה שהשיתוף שלך פה הוא גם סוג של טקס, את רוצה "לשחרר" ושאני ארגיע אותך... בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית