מחשבה טורדנית - עומרי כהן

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

29/12/2023 | 09:39 | מאת: עומרי

היי בוקר טוב ושבת שלום תמיד שאני מדבר עם בחורה או אומר לה חיים שלי או כותב לה את זה משהו בי לא מאמין יש כמו שדון קטן שאומר לי אתה מפחד שיגלו שאתה הומו או זה לא מרגיש לך טבעי שאתה כותב את זה כי אתה לא מתכוון לזה ואי אפשר כבר ככה אני לא מסוגל להתמודד ככה לדבר עם בחורות ולצאת איתן זה מרגיש כמו משימה בלתי אפשרית מאיפה נפל עליי החרא הזה כוסעמממק

היי עומרי, אני ממליצה להמשיך להכיר בחורות ולהתנהג כרגיל, ללא התייחסות למחשבה. אם תתחיל להקשיב לה ולהימנע או להסס באינטראקציות עם בחורות - שם נוצרת הבעיה. חשוב לזכור שאתה בוחר את הפעולות שלך, למרות הקושי. בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית