הפרעה טורדנית מינית

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

28/12/2023 | 17:42 | מאת: NOT_FOUND

היי אני מנסה בימים האחרונים את מה שאמרת להתעלם מהמחשבות ולהמשיך כרגיל אבל יש לי כמה שאלות קודם כל אם אני באמת לסבית אז הטיפול הזה לא יעזור לי בכלל כי המחשבות בחיים לא יעלמו וההיסטריה היא אמיתית ודבר שני גם כשהמחשבות מפוצצות אותי ואני כבר כמעט בטוחה שאני לסבית גם אז להתאפק ולהמשיך בחיים? ושאלה אחרונה כדאי להתחיל בבת אחת או בהדרגה נגיד 3 או4 שעות ביום ואחר כך להעלות? תודה ממש

28/12/2023 | 19:15 | מאת: שחר

חחחחחחח בואי דברי איתי כבר אני אעשה לך סדר תני לי את הנייד שלך

שלום לך, לגבי השאלה הראשונה ששאלת - כל אחד שסובל מההפרעה הזו שואל אותה, אז תסיקי את המסקנה לבד... לגבי השאלה השנייה - איזו ברירה אחרת יש לך? לא להמשיך בחייך? לעשות טקסים? זו אף פעם לא החלטה טובה. את השאלה השלישית לא הבנתי - שלוש או ארבע שעות של מה? בברכה,

29/12/2023 | 10:00 | מאת: NOT_FOUND

3 או ארבע שעות של התעלמות מהמחשבה נגיד

זה לא בדיוק עובד ככה... קבלה של המחשבות זה תהליך שנמשך כל הזמן. אם תעשי אותו באופן חלקי זה לא ייתן הרבה. מומלץ מאוד לפנות לטיפול CBT, שם תקבלי כלים נכונים ומדויקים. חבל לעשות לבד ולהחמיץ את העיקר. בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית