קראתי מאמר ואני לחוצה !!!!!

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

25/12/2023 | 08:24 | מאת: מאי

בוקר טוב מצרפת קטע שקראתי ממאמר ואחר כך ישאל שאלה - ״1. אנשים עם HOCD יודעים בתוכם מה נטייתם המינית אם כשאתה שואל את עצמך למי אתה נמשך יש לך תשובה ברורה אבל אתה מפקפק בה – כנראה שמדובר ב-HOCD. אם אינך יודע, יכול מאוד להיות שמדובר באי ידיעה אמיתית. חשוב לדעת שגם התלבטות לגבי הזהות המינית יכולה להפוך לטורדנית. גם אם אינכם יודעים מה נטייתכם המינית, אינכם חייבים לחשוב ולעסוק בנושא בצורה שמרגישה לכם טורדנית ופוגעת בחייכם. אם זה המצב, כדאי לשקול אם אתם צריכים סיוע בסיגול דרך אחרת לברר את נטייתכם המינית.״ זה בלבל אותי כל כך !!!!! כי כשאני שואלת את עצמי למי אני נמשכת אני נעצרת ומטילה ספק בשני הצדדים, אין לי תשובה חד משמעית למשל גברים. משהו בלב שלי מצד אחד יודע שהייתי עם גברים כל חיי אבל מנגד קול פנימי אומר שהוא באמת לא יודע. כתוב במאמר שגם התלבטות לגבי זהות מינית יכולה להיות טורדנית אז בכלל אני לא יודעת מה קורה כי עכשיו אני לא יודעת אם זה אוסידי שתוקף בלי סיבה או שזה אוסידי בגלל שאני באמת לא יודעת מה הזהות המינית שלי? תתני לי קצה אור שרון בבקשה

היי מאי, קודם כל, אני ממליצה בחום לא לקרוא באינטרנט - זהו "טקס" מהגרועים שיש, הוא מזין את ה-OCD ורק יוצר חרדות נוספות. אני מציעה לא להתייחס למה שקראת, ולהמשיך הלאה. מיותר לקרוא מאמרים כאלה בכלל. באינטרנט יש הרבה מאוד מידע לא נכון ולא מדויק, בנוסף לכל הנזק שהוא עושה. בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית