יכול להיות ? 🥲🥲🥲🥲🥲

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

24/12/2023 | 18:05 | מאת: חן

יש לי פחד מלהיות לסבית !!!!!!!! ספקות סביב הנטייה המינית ברמה קשה (אין לי משיכה לנשים) ! יכול להיות שהפחד שלי מלהיות לסבית קשור לזה שיש לי פחד מלאכזב את אמא? את אבא? את החברים? בגלל שיש לי חרדת נטישה? זה יכול להיות קשור לזה?

היי חן, לדעתי זה לא קשור בחרדת נטישה, אבל בהחלט יכול להיות קשור בפחד לאכזב את משפחתך ואת הסביבה שאת חיה בה. אחד המאפיינים של הסובלים מ-OCD הוא רצון חזק לרצות אחרים ולהיות "בסדר" עם כולם. בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית