דייייייי לא רוצה יותר להיות פה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

24/12/2023 | 16:25 | מאת: שחר שוב

למה כשאני מנסה להסכים עם המחשבה של ״בסדר אולי את לסבית״ אני אומרת שאני מעדיפה למות ואני מתכוונת לזה? למה אני לוקחת את זה כזה קשה? מה אני משוגעת? יש לי הפרעה?? אני לא מסוגלת !!!!!

היי שחר, כנראה הניסיון "להסכים" עם המחשבה הוא ניסיון הרגעה - את מצפה שהמחשבה תיעלם אחרי המענה הזה. לכן, אני ממליצה לא לענות למחשבה כלל - לא להסכים ולא להכחיש, אלא לתת לה לומר את מה שיש לה לומר, ולבצע פעולות כרגיל בלי לענות לה. בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית