איייייין לי כח לסרטים האלה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

20/12/2023 | 11:22 | מאת: חיה ענבר

אני כל פעם בוחנת את עצמי גם בלא מודע! לצורך הדוגמא - אני רואה אישה אז אני מתחילה להרגיש לידה חוסר נוחות או פחד או משהו כזה ואז מתחילה לאכול סרט למה ואז רואה גבר ולא מרגישה את הפחד והחוסר נוחות הזה אז אני שואלת את עצמי למה איתה כן ואיתו לא?? אני מפחדת מזה כל כך מה זה יכול להיות?? גם שאני מנסה לא לחשוב על זה איך שאני רואה גבר או אישה אני בוחנת ומנסה להסתכל על גוף של גבר לראות אם אני נמשכת זה מתסכל

היי חיה, התשובה נמצאת בגוף השאלה שלך - הבעיה ממשיכה להתקיים מאחר שאת עוסקת בשאלה הזו ובוחנת את עצמך באופן מתמיד. אלה הם "טקסים" שמזינים את המחשבה הטורדנית, וכשתפסיקי אותם גם המצב יתחיל להשתפר. בהתחלה עדיין יהיו פחד ואי נוחות, אבל אם תהיי נחושה בדעתך להפסיק את הבדיקות, זה יילך וישתפר. בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית