(פרפקציוניסטית ) מחשבות טורדניות

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

19/12/2023 | 20:58 | מאת: שיר

שלום שרון יש לי בעיה שנורא מציקה לי ,אני סטודנטית והתחלתי שנה במוסד חדש חברות חדשות אני מחברת לכולם ברוך השם אבל יש ילדה אחת בכיתה שלי שהיא לא מדברת איתי ואני גם לא איתה היא יכולה להסתכל עליי ולא להתייחס זה נראה שהיא רוצה את קרבתי אבל מישום מה נמנעת .. היא לא יודעת עליי כלום ופשוט משרה עליי אוירה של לחץ מבוכה וחייבת לציין שבתחילת שנה דיברנו פעם פעמיים מאז נתק ומישהו אמר לי שאני פרפקציוניסטית שאוהבת שכולם מדברים איתה כולם מסתדרים איתה וזה ממש נכון המחשבה על אותה ילדה משגעת אותי ולא עוזבת אותי מה אמורה לעשות ואיך את מסבירה את זה? אשמח דחוף לעזרה !

היי שיר, יש שתי אפשרויות - הראשונה היא לנסות לקיים שיחה עם אותה בחורה ולשאול מדוע היחס הזה כלפייך. האפשרות השנייה היא להניח לזה, ולהבין שאת אכן לא יכולה לגרום לכולם לחבב אותך, ושאם היא בוחרת שלא להתחבר אלייך, ההפסד כולו שלה. בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית