אני לא יכולה כבר יותר

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

18/12/2023 | 19:01 | מאת: שחר

היי כל פעם שאני מנסה לחשוב על הנטייה המינית שלי אני מתחילה למשוך בשיער ולהילחץ כי אין לי תשובה חד משמעית אבל אני לא נמשכת לנשים ולא רוצה בקרבתןןןןן אני פשוט נלחצת מזה שאני לא אומרת במאה אחוז שלא !!!

היי שחר, אין טעם לנסות למצוא תשובה "חד משמעית", מאחר שככל שתנסי למצוא אותה הספק רק יגדל, ואת תישאבי עמוק יותר לתוך הלופ של ה-OCD. משיכת השיער היא ניסיון הרגעה נוסף, מאחר שהטקס לא הרגיע אותך. אני מניחה שגם היא לא עוזרת הרבה ורק עושה נזקים, לכן מציעה פשוט להפסיק עם כל הטקסים - ואם קשה לך לבד, לפנות לטיפול. בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית