מחשבה שכולם בפורום לאחרונה דיברו עליה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

05/12/2023 | 20:10 | מאת: נילי

היי שרון אני זמן מה סובלת ממחשבה ספציפית לגבי הנטייה המינית כמו חוסר ודאות זה החמיר והגיע למצב שאם בחורה צוחקת איתי או אם בחורה מדברת איתי או הסתכלה עליי אני מתחילה לפחד ולהירתע מזה או לומר למה היא הסתכלה או למה היא חביבה לי פתאום ואז המחשבה תוקפת אותי שוב אני מפחדת שאני בהכחשה בבקשה תני לי קצה חוט אני יודעת שתגידי לי לא להתעסק בזה אבל בבקשה !!

היי נילי, את צודקת, אכן עדיף לא להתעסק בזה ולא לחפש תשובות לשאלות הטורדניות. אם קשה לך לעשות זאת לבד (וזה אכן לא פשוט), מומלץ מאוד להיעזר בטיפול קוגניטיבי התנהגותי (טיפול CBT) שייתן לך את הכלים המדויקים כיצד להימנע מ"טקסים" ובקשות אישור, ולנהל את ההפרעה במקום שהיא תנהל אותך. בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית