OCD - אני מתחרפן מלהבין

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

29/11/2023 | 10:43 | מאת: אנונימי

כשיש אוסידי אז שה הגיוני שלא יודעין לענות לעצמנו על מהי הנטייה המינית? זה מלחיץ אותי אני מפחד מזה כי עד אז נמשכתי לנשים ופתאום אני התחלתי לפחד מזה שאני לא יודע לענות על זה ואני בלופפפפפפ לא נגמר !!! אני נגעל רק מלהיות עם גבר אבל כבר ירד לי הריגוש לנשים למה זה קורה אשמח לעזרתך

שלום לך, בוודאי, זו המהות של OCD - ספק מתמיד שלא ניתן להסירו. לא מומלץ לנסות "להבין" מה אתה או להתווכח עם עצמך - זה יוביל רק להתעצמות של המחשבות. מעבר לכך, אתה מוזמן לקרוא פה בפורום - לאחרונה רוב השאלות הן בנושא זה, ואני בטוחה שזה עונה על כל מה ששאלת. בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית