אובחנתי בocd והפרעת חרדה כללית

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

28/11/2023 | 09:28 | מאת: ניקול

יש לי קטע שאני כל פעם שואלת אנשים שאלות מקבלת תשובה נרגעת ואחרי שעה נלחצת מאותו הדבר למרות שכולם אמרו לי שאני לא לסבית !!!! למה אני לא מצליחה להאמין להם אלוהים

היי ניקול, אני חושבת שענית לעצמך על השאלה... אישורים פשוט לא עובדים, נקודה. אין טעם לבקש "אישור" ממישהו אחר שאת לא לסבית, מאחר שהוא ירגיע אותך למספר דקות ולאחר מכן המחשבה תחזור. (וללא קשר, בעצם בקשת האישור למעשה אין היגיון - איך אדם אחר יכול לקבוע את נטייתך המינית?) בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית