איך להתמודד עם בנאדם הסובל מ ocpd

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

22/11/2023 | 23:44 | מאת: אמי

איך מתמודדים לא מעריך ולא אומר מילה טובה. טועה ולא מתנצל. מה שמעניין אותו סדר והוא רב על אי סדר ולא עוזר הרבה. לא מוכן ללכת לקבל טיפול. מבקר אותי כבת זוגו באופן קשה ואז הוא במוד עצוב שבועות חודשים. חושב שאני הבעיה. ועוד כל דקה סבל .

היי אמי, אי אפשר, לצערי, לשכנע אדם שאינו רוצה בכך לעבור שינוי. הבחירה שלך היא אם את רוצה להישאר איתו או לא. אם כל יום הוא סבל, כדאי לשאול את עצמך למה את עדיין שם - זו כמובן לא חובה. שבוע טוב,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית