בודקת על כל דבר באינטרנט

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

18/11/2023 | 20:00 | מאת: אלינור חיים

בת 43 בודקת תמיד על כל דבר בגוגל . אם באה לשתות תרופה אני אקרא עליה בגוגל ואשאל המון אנשים מה עשה להם אם כואב לי ראש אעשה גוגל זה מעיד על אוסידי? אני ככה מאז שאני קטנה אני גם חשדנית מאד

היי אלינור, אכן מדובר בהתנהגות כפייתית, שנובעת בדרך כלל מחרדות ולחץ. לא מומלץ לעשות זאת, מאחר שבסופו של דבר זה רק גורם ליותר מתחים וחרדות. לא בטוח שאפשר להגדיר זאת כ-OCD ממש, צריך שיחה מעמיקה יותר עם איש מקצוע כדי לאבחן. שבוע טוב,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית