מחשבות טורדניות לגביי "פלישה לפרטיות"

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

14/11/2023 | 19:14 | מאת: איש אנונימי מבוגר

שלום ד"ר לויט בזמן האחרון יש לי מחשבות טורדניות שקשורות לעניין של "פרטיות" או "פלישה לפרטיות".אני אתן לך דוגמא:קרה לי מיקרה שמישהו "התעסק" עם תייבת הדואר שלי וראה שנעלמו לי גלויות שנשלחו לי מחוץ לארץ.יש לי פראנויות שיתכן שמישהו יודע פרטים אישיים עליי או אפילו שעקבו אחריי ויודעים את כתובתו.אני חושש מאוד מאפשרות של "פגיעה בפרטיות" או "העברה של מיידע" וזה לא שיש לי משהו להסתיר אני אדם נורמטיבי אבל בכל זאת לאור מיקרים שקרו לי אז אני "לא סומך" על אנשים או על הסביבה. תודה על התייחסותך

שלום לך, מדובר במחשבה טורדנית נפוצה, אך לא הבנתי מה אתה שואל בדיוק - איך להתמודד איתה? איך לטפל בה? בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית