שאלה שמעניינת אותי וחייב לדעת

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

11/11/2023 | 18:18 | מאת: משה בוחבוסקי

אם אני כל היום מסתכל באינטרנט וקורא על מה שמציק לי באופן אובססיבי אני מוצא את עצמי מתעסק בזה שנה שלמה כל יום כל דקה ביום זה אומר שזה אוסידי או שאני מחפש תשובות למי שאני?

היי משה, קריאה בלתי פוסקת באינטרנט בהחלט נחשבת להתנהגות כפייתית, ובאופן כללי מומלץ לקרוא כמה שפחות באינטרנט כדי "לחפש תשובות" או להרגיע את עצמך. גוגל לא יכול לאבחן אותך, לא פיזית ולא נפשית, ואם תניח לזה ותתנתק מהחיפוש תרגיש שיפור ניכר בתחושות שלך. שבוע טוב,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית