אני מתחרפנת ולא מסוגלת לחיות ככה יותר

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

11/11/2023 | 17:53 | מאת: נורית בן חיים

באמצע החיים ללא שום התראה !! אני מרגישה שאני משתגעת כי עוברות לי המון מפחדות אבל המחשבה שהכי נתקעה אצלי זה - מפחיד אותי שאני שומעת על אנשים שיוצאים מהארון מפחדת מלהיות כזו כי פשוט לא בא לי להיות כזו אני רוצה להיות עם גבר. מאז שלא נמשכתי לבחור שיצאתי איתו ומאז שלא הייתי בזוגיות שנה אז התחלתי לפחד שאולי אני לא אצליח להתאהב אף פעם ולהמשך אף פעם 2 אנשים שאני מכירה יצאו מהארון וכולם היו בהלם גם אני מאותו יום ששמעתי את זה התחלתי בחודשים האחרונים לבכות לחברים שלי כי פחדתי שאהיה כזו הרגשתי שהמחשבות שלי משתלטות עליי וחודרות לי למוח בלי שום בסיס הרגשתי ניתוק ממי שאני לחייים שלי הרגשתי שאני מתחרפנת הרגשתי שאני לא יודעת מי אני למרות שאני יודעת שאני סטרייטית ובחורות לא עניינו אותי תמיד שהמוח שלי אומר לי ממה את מפחדת ממה שיחשבו עלייך אבל זה לא קשור אני לא רוצה להיות כזאת !!!!!! דווקא שאני אומרת שאני לא רוצה להיות כזו כל המחשבות מגיעות כל הטקסים כל הדברים הכי מפחידים אני כבר לא יודעת אם מדובר באוסידי כי לא אובחנתי בחיים באוסידי אני מפחדת שאני לא יודעת מי אני כבר

היי נורית, אם יצא לך לעיין קצת בפורום, אולי ראית שרוב השאלות בזמן האחרון (ובכלל חלק גדול מהשאלות) הן בנושא זה, ומתארות בדיוק את מה שאת מתארת. אני בטוחה שאם תקראי תוכלי להתחבר לחוויות של אחרים פה, וכן ללמוד מהתשובות שלי. בכל מקרה, מומלץ לפנות לטיפול ולא להישאר לבד עם הנושא הזה, בהחלט יש לכך טיפול יעיל. שבוע טוב,

11/11/2023 | 21:12 | מאת: שוב נורית

קראתי אבל מה הסיכוי שיש לי כמו שיש להם ?? אני מפחדת שזה לא אוסידי ושאולי זה אני באמת ושאולי אני לא מי שחשבתי שאני !!

כל אדם שסובל מ-OCD מנסה לקבל אישור ש"זה רק OCD ולא אמיתי". המלצה חמה - להניח לזה. ו/או לפנות לטיפול (שיעזור לך להניח לזה)

11/11/2023 | 21:39 | מאת: נורית

להניח למה? למחשבות על כך שאולי אני לסבית ?

לעיסוק בזה, לניסיון לקבל תשובה - ולהפסיק לשאול את עצמך/אחרים שאלות לגבי זה.

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית