מחשבות טורדניות לגביי "היפוכונדרייה" חשש מזיהומים"

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

08/11/2023 | 11:40 | מאת: י.ב

שלום ד"ר לויט אני מתמודד עם או.סי.די ויש לי לפעמיים קצת חשש או פחד "מזיהומים" אני מקפיד לשטוף ידיים אחריי מגע עם חפצים גם קורה שמישהו לוחץ לי את היד ולאחר מכן אני ישר שוטף ידיים מחשש להידבק במשהו. אני לא יודע אוליי אני היפוכונדר או משהו כזה. תודה על התייחסותך

שלום לך, היפוכונדריה היא כשלעצמה סוג של OCD, כך שההגדרה לא ממש משנה. זה לא באמת חשוב אם יש לך עוד סוג כזה או אחר של מחשבות טורדניות, הרי הכל עוד מאותו הדבר בצורות אחרות. בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית