שלום שרון האם זה בסדר?

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

01/11/2023 | 18:16 | מאת: סובלת

אני יודעת שאסור לי לחטא דברים אבל היה לי נמלים בחדר והייתי חייבת לעשות אבק וכל זה בגלל הנמלים אבל קצת יותר חטאתי וחיטאתי כמה משטחים וארונות אבל לא חפצים לא הייתה ברירה ובגלל שראיתי במקלחת איפה שהשמפואים צואת עכבר היה לי דחף לגעת בה לקחתי את הצינור והעפתי עם המים והכלבים נכנסו לי למקלחת פחדו מהרעמים שהיה אז שטפתי ידיים המון וזה עשה לי חרדה אם נגעתי בהם וכל זה

01/11/2023 | 19:50 | מאת: סובלת

גם שקית של זבל לא התאפקתי וזרקתי כי זה הפריע לי ואז ישלי הרגשה שאני מלכלכת את כל החפצים עם הלכלוך שיש בפנים וגם יש צואה ליד הדלת ואני מפחדת להחליף מצעים כדי שאחד הכלבים לא ידרוך או יעיף עליי

01/11/2023 | 20:04 | מאת: סובלת

זרקתי רק שקית אחת במקום כמה מה שהפריע לי

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית