מחשבות טורדניות בעלות "אופי מיני"

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

27/10/2023 | 13:11 | מאת: גבר "ללא שם"

שלום ד"ר לויט כבר תקופה ארוכה שיש לי מחשבות טורדניות בעלות "אופי מיני" וזה גורם לי לתחושה "לא נעימה" או "בושה". נגיד אני רואה בחורה ואני מפנטז עלייה ויש לי מחשבות טורדניות מיניות.אני קצת מתבייש בעצמי ובמחשבות כאלה שהן לא "מוסריות" או יש לי חשש "מסטיות מיניות". אני יודע שזה נורמאלי שגברים מפנטזים על נשים אבל אותי זה מלווה במהלך כל היום ויש לי מאיין "דחף" מיני חזק שהוא אוליי טבעי כי אני רווק ללא בת זוג אבל לפעמיים אני גם מרגיש "תיסכול מיני" תודה על התייחסותך

שלום לך, אין באמת דבר כזה מחשבות "לא מוסריות" או "אסורות", שכן מותר לחשוב הכל. מחשבות לא פוגעות באף אחד. הן גם לא פוגעות בך, כל עוד אתה לא מתרגם את זה להתמכרות למין/לפורנו וכו'. אני מציעה להשתדל לקבל את המחשבות כדבר טבעי ולא להילחם בהן. כשתבוא זוגיות, זה יפחת באופן טבעי מאחר שהדחף יתועל למקומות בריאים. בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית