האם זה טוב להתנהג כך להשתמש בדברים כמו שהם?

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

23/10/2023 | 15:23 | מאת: סובלת

שלום מאוד קשה לי עם הכלבים שטפתי פנים היום ואז הכלבה עברה והיה לי דחף ללטף אותה בבטן עבר מחשבה שליטפתי אותה בבטן ונגעתי בפה וזה הפחיד אותי ואז כשנכנסתי למחשבה זה עבר למצב שנגעתי גם בבגדים המכובסים והמקופלים ולא שטפתי ידיים כי הייתי בעירפול ואז הלכתי ממש ללטף אותה ושטפתי ידיים וזה עבר לי בראש וזה הטעות שאני הולכת ללטף אותם האם כדאי ללטף פחות או כשיש מחשבה פשוט לא לעשות כלום כמו שאת תמיד אןמרת לי? כל פעם שהם עוברים עובר בראש שאני נוגעת בהם וזה מתסכל ומחרפן ואז כל דבר שאני נוגעת אני מפחדת קצת קשה לנסוע בגלל המצב אבל אני גם צריכה לחזור לטיפול אתמול ישבתי במיטה פתאום מחשבה שנגעתי בכלבה וזיהמתי את הבגדים ומרגיש שאני לא שולטת בעצמי ושאני מפגרת אז אמרתי אני אשתמש בהפ אבל אני מתה מפחד להשתמש אותו דבר אני מפחדת להשתמש במגבות לפעמים אני לא מנגבת בהם וכשאני מנגבת בהם זה עובר בראש הא נגעת בכלבה עכשיו בבטן שלה וליד האיבר שממש פיזית הלכתי דחף ועשיתי זאת והכל מזוהם וזה פשוט מחרפן היה פעמים שהוצאתי את הבגדים לשמש איך אפשר להוציא את העניין עם הכלבים מהראש שלי כי מספיק ישלי חרדות בנושאים אחרים יש לך טיפ? זה משהו שבא בחודש האחרון ובאלי לקטוע אותו ולהמשיך במשימות האם להשתמש במגבות ובדברים כמו שהם כי זה מתסכל מרגיש שאני עושה זאת בגלל ההפרעה המטופשת שאני מלטפת ולא שוטפת ידיים.

24/10/2023 | 13:53 | מאת: סובלת

אני באמת זהו לוקחת על עצמי לא לכתוב יותר בפורום כמה שזה קשה אני גם לא רוצה לשגע אותך זה לא נעים לי אתמול היה נקודה חומה בשירותים שניקיתי עם נייר ואלכוהול והכל נמרח ולא ישנתי כל הלילה כדי לנקות בבוקר עם מגבון חיטוי ומגבון רגיל לצערי הרב התחלתי ממש להתחרפו כי זה השליך שלכלכתי את כל הכביסות בגלל זה שנגעתי בכלבה בדברים מזוהמים שלכלכתי הכל שטפתי ידיים מיליון פעם וכל שטיפת ידיים נגעת בכלבה האם אפשר לחזור למסלול מחדש? כי המשימות כן עוזרות האם אפשר לחזור למסלול מחדש?

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית