כעסים ביום יום

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

23/10/2023 | 15:14 | מאת: יהודית

בזמן האחרון אני אימפולסיבית/עצבנית מכל פיפס ולא ממש סבלנית לסביבה מה עושים חוץ מללכת לתרפיסט

היי יהודית, השאלה היא מה גורם לחוסר הסבלנות והעצבנות - האם זה קשור למצב בארץ, או לדברים אחרים שמטרידים אותך. צריך לזהות מה גורם לזה ולנסות לטפל בגורם המפריע קודם כל, ובמקביל להשתדל לנהל אורח חיים רגוע - למשל, להמעיט בצריכת חדשות ולהרבות בפעילות גופנית, להשתדל להעסיק את עצמך בדברים שאת אוהבת וכן בדברים שיתנו לך תחושת סיפוק ועשייה; להקיף את עצמך באנשים תומכים, וכו'. בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית