מחשבות טורדניות ותחושת לחץ בצאט

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

22/10/2023 | 20:11 | מאת: John

שלום ד"ר לויט אני חווה מחשבות טורדניות.למשל קורה לי שאני מרגיש קושי במתן שתן למשל כשיש לי מחשבות טורדניות שליליות. או קורה לי שאני מרגיש תחושת לחץ כשאני מצוטט עם בחורות כי אני רוצה למצוא מישהי "מתאימה" או בחורות שניראות טוב שאני נמשך לעומת בחורות שלא ניראות טוב או מכוערות שגורמות לי לתחושה לא נעימה או "גואל" ואז זה מאוד מלחיץ אותי אני פשוט לא מסוגל לצ'וטט עם בחורה שלא לטעמי. מצפה להתייחסותך תודה

היי ג'ון, לדעתי, אין סיבה אובייקטיבית להילחץ משיחות צ'אט עם בחורות, שכן זה עדיין רחוק מיצירת קשר אמיתי. העולם הווירטואלי הוא אשליה, ורוב השיחות לא מגיעות למפגש פנים אל פנים - כך שאתה לא באמת בזוגיות עם הבחורות האלה ולא מתחייב מולן לכלום. במידה שתגיע למפגש עם מישהי - תוכל להחליט מתוך ההיכרות האישית אם אתם מתאימים או לא, גם זה לא מחייב - והעיקר לנסות ולהגיע לדייט. זה כמובן מצריך ממך פיתוח גישה "קלילה" יותר כלפי כל העניין. בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית