מחשבות וחרדות לגבי המצב הבטחוני ולגבי מחשבה טורדנית מינית שהייתה לי

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

09/10/2023 | 09:34 | מאת: אביב כהן שוב

שלום דוקטור אנחנו במצב גרוע פה בדרום אני מאד חרד לגבי המצב הזה !!!! ותוך כדי עולות לי המחשבות הטורדניות המיניות שלא מפסיקות סתם מישהו שלח לי הודעה בפייסבוק לגבי פרויקט שאני עושה וכתב לי תשמור על עצמך ופתאום הרגשתי משונה כאילו אני שמח לקבל ממנו הודעה יותר מבחורה ואני לא מבין למה אני לא יעול להכיל את כל הפחד הזה יותר בחיי

09/10/2023 | 19:01 | מאת: אני רק מוסיף כמה דברים ששכחתי

רק מציין שתקופה ארוכה אני חווה מחשבה טורדנית מינית שמא אני לא סטרייט ואני כל כך מפחד זה מתגבר עכשיו ואין לי עם מי לדבר!!! אני חייב עזרה אני לא רגוע המחשבה הזו מעסיקה אותי כי אני עסוק רק בטלויזיה בגלל המצב אין מה לעשות חוץ מלחשוב על המצב הבטחוני ובין היתר על המחשבות המעצבנות האלה!!

היי אביב, החרדה לגבי המצב בהחלט מובנת. אני מקווה שאתה ובני משפחתך תישארו בטוחים ורגועים ככל האפשר. זה גם מובן שמחשבות טורדניות מתגברות בזמן כזה, זה קורה לאנשים רבים. לדעתי, אל תהסס לקבל עזרה - בין אם פנייה לקווי סיוע (עזרה ראשונה נפשית), שיכולים לעזור בהתמודדות עם המצב הבטחוני, ובין אם פגישות טיפוליות בזום, שיכולות לסייע לך גם מבחינת המחשבות הטורדניות. בכל מקרה, אפשר גם לראות זאת כאתגר - אם תצליח להתמודד עם המחשבות הטורדניות במצב כזה, תצליח להתמודד איתן בכל מצב. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794957

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית