חליטת פטריית קורדיספס

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

07/10/2023 | 13:02 | מאת: יהיה טוב

הי סובל שנים מ ocd כאשר הכדורים ציפרלקס וטיפול מיינדפולנס- קשיבות - מאוד עזר והמחשבות נעלמו, אבל בשבוע האחרון יש מעט רגרסיה בהפרעה (בין השאר כי לא לקחתי את הכדור באופן סדיר בשנה האחרונה, כי חשבתי שאני מסתדר- טעות!) ויש פחד של חזרה למצב הסיוטי שהייתי בו לפני שנים ( סיוט זו מילה עדינה, זה היה תופת). עשיתי בעבר טיפול cbt. השאלה שלי אם כדאי ליטול יחד עם האמצעים שאני משתמש בהם את חליטת הפטרייה שהוכח שהיא יעילה ועזרה לאנשים שלא לוקחים טיפול תרופתי. אינני מתכוון להפסיק לקחת את הכדור , רק רוצה לשלב יחד איתו את החליטה. לא כולם מכירים את הפטרייה לכן שם פה קישור, אודה לך אם תוכלי לקרוא על הפטרייה כדי לדעת אם זה יכול להתנגש עם פעולת הכדור. תודה https://mycospring.com

שלום לך, אינני רופאה, ואיני יכולה לתת ייעוץ תרופתי לגבי תרופה זו או אחרת והתנגשות בין תרופות/תוספים. מה שכן, עצם העובדה שעברת בעבר CBT אינה אומרת שמיצית את הטיפול - אם אתה לא בנקודה שאתה רוצה להיות, כדאי לחזור לכלי הזה, שהוא היעיל ביותר שידוע לנו כיום בהתמודדות עם הבעיה. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794957

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית