מחשבה טורדנית מעיקה ימציקה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

05/10/2023 | 11:07 | מאת: נריה

היי. רציתי לדעת האם עצם העובדה שאני כל יום נכנס לפורום כדי להירגע או לקבל תשובות מעיד על כך שאני מחפש אישורים. בגלל הhocd?

היי נריה, בהחלט כן. כל פעולה שנעשית במידה מוגזמת מעידה על משהו לא בריא. באופן כללי, לא מומלץ לעשות פעולות כדי להירגע, מאחר שזה רק מחמיר את ההפרעה. חג שמח, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794957

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית