הרגשה של עצלנות.

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

30/09/2023 | 10:46 | מאת: לילך

איך מפסיקים לחשוב על עצלנות +תסכול מכל דבר שאני צריכה לעשות ושגורם לי לחשוב פעמיים אם ללכת בחוץ לנסוע הרבה באוטובוסים/לעמוד בתור וכו'

היי לילך, לא ברור לי איך זה קשור ב-OCD. בכל מקרה, הפתרון הטוב ביותר הוא לעשות את הדברים בכל מקרה, אין הרבה טעם לחשוב ולהימנע מעשייה. ככל שעושים זה נראה קל ובר ביצוע יותר. חג שמח, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794957

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית