מחשבות מחרפנות משתגעת כבררר

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

27/09/2023 | 20:03 | מאת: מורי

מה נישמע שרון? חתימה טובה אני כבר משתגעת מהמחשבות המוזרות שיש לי כמו דחף לפתוח את הדלת בנסיעה ולקפוץ. עשיתי לילדה יום הולדת בבית ספר כל הלילה דחף שאני לוקחת את העוגה והורסת לה אותה. חוץ מהמחשבות הרגילות שיהיה לי התקך חרדה ושאני אתעלף זה 24/7. צריכה לחגוג לה בבית ביום ראשון מחשבות איך אני אחגוג שהמצב,שלי ככה והמחשבןת ככה ושבא לי רק לבכות. כבר אודת עצות

27/09/2023 | 20:35 | מאת: שלום לך

אני לא מישהי מקצועית כמו שרון אבל לדעתי אל תתני למחשבות להעסיק אותך זה בא לך ממקום רגשי שאת אוהבת את הילדה ואת מפחדת לפגוע בה אז לכן קופץ לך דחפים כאלה אל תקשיבי למה שקורה בראש להמשיך כרגיל.

27/09/2023 | 21:11 | מאת: מורי

אין המחשבות האלה הרסו לי את החיים ולחשוב שאת רוצה לחנוק. לפתוח את הדלת של האוטו מאיפה זה בא מאיפה ושאת כבר מתה ופוגשת מתים סרט שלם בתוך המוח

היי מורי, נראה שאת שוב משתפת רק לשם השיתוף (והטקס שבדבר). תשתדלי להימנע מכך, זה לא עוזר וגם כאשר כותבים לך עצות זה לא מועיל כמובן. חג שמח, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794957

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית