מחשבות טורדניות תחושות בטן ופראנויות

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

16/08/2023 | 14:23 | מאת: י.ב

שלום ד"ר לויט אני מתמודד עם מחשבות טורדניות בגלל סטרס או מתח נפשי וגם חרדות ופוביות. בזמן האחרון אני מרגיש שיש לי גם כל מיני "פראנויות" כלפיי הסביבה.אני לא חושב שאני פראנואיד כי אני יודע "להסביר" או "לדון" בפחדים היום יומיים שלי. יש לי גם כל מיני תחושת בטן לגביי פרנוית או פחדים שיש לי למשל חשש מהכרות עם בחורות או אנשים שזוממים נגדי. אני בטוח שהאינטוטיציות ותחושות הבטן שלו הן נכונות ברוב המיקרים. מה דעתך על מחשבות טורדניות או פראנויות?

שלום לך, שאלת אותי כבר שאלות זהות בפורום בעבר, לא פעם. ממליצה לקרוא את תשובותיי הקודמות, שכן גם הפעם התשובה לא תהיה שונה. שבוע טוב, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794957

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית