ישלי שאלה למה אני בהרגשה כזו???

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

15/08/2023 | 20:31 | מאת: סובלת

אני מצד אחד גאה בעצמי שאני לא עושה טקסים כבר כמה שעות באמת מנסה לעמוד בזה חוץ מטקס וידוי שקרה עכשיו אבל המון טקסים הצלחתי לשלוט בהם כשלקחתי את הסיכון הרגשתי שאני לא שולטת בגוף שלי ובמחשבות ואני חייבת לגעת בצואה ולקחת גושים ולשים אותם על הבגדים אם זה כלכך מפחיד אותי וזה משהו שאני חייבת לעשות אני מרגישה שאני מאבדת שליטה והכל כלכך קשה אולי בגלל שאני בגמילה והפחתתי שטיפות ידיים וחיטויים ושחזורים חוץ למעט טקס אחד של וידוי עם הבן זוג כי לא יכולתי פחדתי שיכעס עליי שאיבדתי שליטה ומרחתי על הבגדים וכל החדר מזוהם המחשבות קשות התחושות קשות החרדה קשה האם זה קורה כשמפסיקים טקסים זה ההרגשה ההרגשות קשות שמפסיקים טקסים? אני מרגישה שאני מאבדת שליטה ועשיתי את הפחדים שלי מירוב עצבים כי הייתי חייבת לגעת ולסייפ עם זה ולמרוח על הבגדים זה מרגיש אמיתי וזה מרגיש חרדה עצומה שאני לא שולטת בגוף שלי ובמחשבות..

היי סובלת, אני חושבת שאין טעם שתכתבי לי במשך כל היום בפורום, אלה בקשות אישור חוזרות ונשנות - ובסופו של דבר את זו שצריכה להתמודד עם המחשבות והפחדים שלך. בקשות אישור בסופו של דבר חוטאות למטרת הטיפול, והמטרה היא ללמוד להתמודד ולא לפתח תלות במתן אישורים.

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית