איך אני יכולה להוריד את המצפון

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

15/08/2023 | 16:40 | מאת: סובלת מאוסידי

איך אני יכולה להוריד את המצפון שלי שאני סובלת מהטקס שתמיד תולים לי בגדים על הסורגים או על המתקן ואני שמה אותם בכביסה חוזרת ולא מספרת לאמא שלי היום שמתי לב שעשיתי זאת לפני שעה שהפעלתי את זה שוב מפחד לגעת בצואנ ובבגדים בגלל שזה בגשר אבל הבטחתי לעצמי לא לעשות זאת האם אני יכולה להוריד את המצפון שאני עד עכשיו עשיתי התנהגות לא בסדר כלפיי אמא שלי שאני עושה כביסות חוזרות ואם הפעלתי כביסה לפני שעה ועשיתי זאת ואני לא רוצה לעשות זאת יותר אפשרי לתקן ? אני חושבת שמעולנ שעלתה לי מחשבה כזו שלא הייתה קיימת לפני שלהפסיק לעשות זאת את היית משתמשת בבגדים שעל הסורגים או שעדיף לכבס אני בעצמי ולא לשים בחדר כביסה שלא יתלו לי אותם

15/08/2023 | 16:41 | מאת: סובלת מאוסידי

אבל אני אפסיק לשלוח לך בפורום כי אני לא רוצה להציק לך זה מרגיש לי לא נעים אז אני אמנע מלעשות זאת ומקווה שלא תכעסי עליי.

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית