סובלת מאוסידי רציתי לשאול אם להמשיך כרגיל

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

15/08/2023 | 15:47 | מאת: סובלת מאוסידי

שלום שרון אני מטופלת שלך, תודה רבה על הטיפול ורציתי להתייעץ איתך אתמול באמת עמדתי בלשטוף כל שעה גם עכשיו אני מנסה זאת אבל היום בבוקר היה על האסלה וגם ממש קרוב לדפנות שממש רואים לכלוך לקחתי מברשת ולא שלטתי בזה כי זה הפריע לי וניקיתי עם מברשת האמת שהיא מזוהמת מלוכלכת חומה אבל לא הייתה לי ברירה ואז העברתי מגבוני חיטוי וספריי הדבר כלכך שיגע אותי ששטפתי ידיים ואז שוב ואז חיטאתי את הספריי ואז עבר לי בראש שאני חייבת לחטאות את החפצים בגלל המגע עם הדפנות שלא שטפתי ידיים ונגעתי בדפנות וזה מרגיש אמיתי בגלל הדחף והלחץ במוח האם אפשר כן לחטאות? אני מרגישה רע? היום בבוקר כן חיטאתי אבל אם לדוגמה אני שמה חפצים במקום מלוכלך כן ניתן לחטאות? מה את אומרת? קצת קשה לי גם שיש צואה בגשר יש כלכך כמות וזה מרגיש שבא לי לגעת בזה אני רואה והמוח מתכווץ אני לפעמים מפחדת להכנס לשער כי אני רואה את זה מול הפרצוף מה ניתן לעשות? עדיין לא לנקות? תודה רבה על הכל.. כן נכון פישלתי בבוקר אבל עכשיו אני מנסה לשמור על זה.אבל אני כן מחטאת את הטלפון והתיק לפעמים אם אני שמה במקום מלוכלך שהיה את יודעת מה עלה עליו..

15/08/2023 | 15:48 | מאת: המשך

כל פעולה שאני עושה בין עם זה חיטוי או בין עם זה מחשבה שאני לא בסדר עובר לי בראש לגעת בצואה.. לא יודעת מה לעשות

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית