חרדה מלהעביר חיידקים למקומות אחרים

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

13/08/2023 | 14:40 | מאת: חאחכחגלכל

בס"ד שלום יש לי חרדה מלהעביר חיידקים למקומות אחרים מה כדאי לעשות? אני בטיפול אבל זה ממש חרדה שקשה לי ואני לא מצליח כל כך להוריד אותה תודה רבה

שלום לך, השאלה שלך מאוד כללית - באיזה סוג של טיפול אתה נמצא, ומה אתה עושה כדי להתמודד עם החרדה? כאשר מטפלים בחרדה בצורה נכונה, לא מנסים "להוריד" אותה או להירגע, אלא מנסים להתמודד עם סיטואציות ללא הימנעויות או טקסים - וככל שמנהלים חיים "רגילים" יותר, זה דועך מעצמו עם הזמן. טיפול מתאים כולל גם חשיפה מכוונת למצבים מפחידים (כמובן בצורה מבוקרת ומודרכת). בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794957

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית