הרגשות משונות

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

07/08/2023 | 17:19 | מאת: מיקה

אם אני גרתי במקום מסוים ושם הבטחון העצמי/התפקוד הקוגנטיבי/הרגשה כללית היו מצוינים ופחות סטרס+כעסים אבל שחזרתי לגור איפה שנולדתי עם המשפחה הכל התהפך לרעתי והכל פשוט נמחק מהראש וזה פרסונה אחרת אז זה שייך 1 לשני ?

היי מיקה, זה הגיוני שאם הייתה לך ילדות לא מאושרת, או קשר בעייתי עם המשפחה, המקום שבו גדלת יעורר בך אסוציאציות שליליות ותחושה שלילית. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794957

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית