שאלה בבקשה סובלת מאוסידי

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

02/08/2023 | 19:50 | מאת: אני

הי שלום אתמול הייתי בסעודת מצווה .מלצרית אחת העבירה על הראש שלי צלחת .כן על הראש .מרגיז לא נעים .האם זה שייך לאוסידי ? בנוסף אני לא סובלת שיושבים רגל על רגל לידי ? אני קמה .האם שני דברים אלה .מוגזמים או זה שייך לאוסידי ? תודה

שלום לך, לא ממש הבנתי את השאלה הראשונה - אם עצם העובדה שזה הפריע לך קשורה ב-OCD? לדעתי לכל אחד זה היה מפריע, אך ברוב המקרים שוכחים מזה לאחר מספר דקות. במקרה השני, זה יכול להיות קשור ב-OCD ויכול להיות גם לא - יש אנשים שחווים חוסר סובלנות לדברים מסוימים. בכל מקרה, כדי לעבוד על העלאת סף הסובלנות והתסכול, מאחר שאנשים אחרים לא יתאימו את עצמם אלייך. שבת שלום, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794957

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית