הפרעה טורדנית כפיתתיית

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

02/08/2023 | 13:02 | מאת: יחיאל1978

שלום רב הבעיה שלי צצה לפניי שנה בערך אני מסתכל לאיבר המין של הבנאדם שמולי (גבר או אישה )וזנ גורם לי מבוכה וגם לו ואני לא בנאדם כזה מה שהבנתי שזה סוג של ocd הדבר הזה משגע אותי פתרון בבקשה

היי יחיאל, זה יכול להיות קשור ב-OCD במידה שההסתכלות שלך היא בעצם בדיקה האם אתה נמשך לאיבר המין/לאדם שמולך או לא. בכל מקרה, מומלץ לפנות לאיש מקצוע על מנת לאבחן את הבעיה במדויק. מכל מקום, ההסתכלות היא פעולה רצונית שיש לך שליטה בה, ואם היא כשלעצמה מפריעה - מומלץ להפסיק אותה כמובן. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794957

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית