מחשבות טורדניות ובעיות שיינה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

01/08/2023 | 19:27 | מאת: כינויי:"השכן שלא ישן"

שלום ד"ר לויט אובחנתי עם או.סי.די. בזמן האחרון אני מתקשה לשון או להירדם כי יש לי כל מיני מחשבות בראש מופיעות גם מחשבות "לא הגיוניות" או "פראנואידיות".יש גם מחשבות שליליות ומצב רוח ירוד אבל אין לי דיכאון אני גם מתרגל מדיטציה לפניי השעינה או שומע מוזיקה מרגיעה וזה עוזר לי במידה מסויימת. מה את חושבת על בעיות שיינה כתוצאה ממחשבות טורדניות?

שלום לך, הפרעות שינה הן דבר שכיח, מכל מיני סיבות. אחת הסיבות הנפוצות הן דאגות וחרדות. רוב הפרעות השינה (במיוחד כאלה שלא קיימות מזה זמן רב) חולפות לבד, ואין צורך להתרגש מהן. בנוסף, כשמטפלים בחרדות ובמחשבות הטורדניות, גם איכות השינה משתפרת. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794957

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית